woensdag 16 januari 2013

Aangenaam, AbelLife


Routes, navigatie, anekdotes, filmpjes, vogelgeluiden, weetjes en de leukste horecatips. Wie is AbelLife nu eigenlijk en wat kun je met de AbelLife app? Even voorstellen: 

AbelLife is marktleider in Nederland op het gebied  van wandelen en fietsen met je smartphone. De AbelLife app is een portal naar leuk wandelen en fietsen in heel Nederland. Veel VVV's, hotels campings, vakantieparken, etc. maken ondertussen gebruik van dit portal, maar ook partijen als Natuurmonumenten, Menzis, KRO, EerlijkWinkelen, Vogelbescherming Nederland en vele anderen bieden reeds via dit portal routes aan. Zodoende zijn er ondertussen meer dan 300 routes live, hebben we meer dan 50.000 gebruikers en zijn in 2012 via de AbelLife app meer dan 400.000 routes gedownload. Bij iedere route word je echt genavigeerd en met foto’s, teksten, filmpjes en geluiden met veel beleving geïnformeerd. Zie www.AbelLife.nl voor meer informatie.
  
De AbelLife App, het portal naar leuk wandelen en fietsen is beschikbaar in de stores van Apple en Androïd.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Beste Blogger,

Hartelijk dank voor je reactie op het AbelLife Blog.

Wij hopen dat je naar tevredenheid van het blog gebruik hebt gemaakt. Uiteraard zullen wij snel een reactie geven als je blog daar aanleiding voor is.

Met vriendelijke groet,
Wij van AbelLife