donderdag 18 april 2013

The making of...


De fietsroutes 'Verdronken Dorpen' in de regio Anhem Nijmegen krijgen deze zomer een digitaal jasje. De kracht en de dreiging van het water wordt daarmee voelbaarder en realistischer dan ooit!

Onze opdrachtgever is het Regionaal Bureau voor Toerisme: RBT KAN. Gisteren hebben we samen met Ponds Media een belangrijke stap gezet...





Op 8 locaties langs de routes hebben we filmopnames gemaakt met Margot Ribberink. Als bewoonster en weervrouw neemt ze je mee naar historische plekken. Vanuit een steeds wisselend perspectief zie en lees je aangrijpende getuigenverslagen. Meeslepende verhalen worden afgewisseld met vrolijke anekdotes en onverwachte wetenswaardigheden.

De routes zijn 44 km en 54 km lang en zijn vanaf eind juni verkrijgbaar op je smartphone. De digitale versie is inlusief navigatie, filmpjes, verhalen en bijzondere horeca-adressen. Houd de publicaties in de gaten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Beste Blogger,

Hartelijk dank voor je reactie op het AbelLife Blog.

Wij hopen dat je naar tevredenheid van het blog gebruik hebt gemaakt. Uiteraard zullen wij snel een reactie geven als je blog daar aanleiding voor is.

Met vriendelijke groet,
Wij van AbelLife